tiistai 12. helmikuuta 2019

Pue koti joulukuntoon!


Mistä tietää, että elämässä on vähän hässäkkää? No vaikkapa siitä, että kodin joulukuntoon laittamista käsittelevä postaus tulee eetteriin helmikuussa. Se, joka väitti asioiden olevan parempia myöhään kuin ei milloinkaan, ei selvästi lukenut blogiani.

Asiaan. Tämän vuoden joulussa ei tarvinnut kasvaa aikuiseksi Alepan ovella. Kodin joulukuntoon laittaminenkin hoidettiin reippaasti ennen itsenäisyyspäivää. Tässä high lightit.



Kun talosta löytyy tasan yhdet jouluverhot, näppärämpi emäntä jakaa ne kahteen ikkunaan. Näyttää enemmältä, niinku. Ja silitysrauta, ihan turhaa juppailua. Kai ne tuossa siliävät uuteen vuoteen mennessä roikkumalla.



Mental note to self, älä säilytä halloween-koristeita samassa laatikossa kuin joulukoristeita. Kun lapsi löytää ne, peli on menetetty. Sinänsä hämähäkinverkko kuusessa on tietysti ihan looginen, joulutunteen nostatuksesta voidaan sitten olla montaa mieltä.



Tonttujen jouluyö sai vissiin vähän karumman käänteen. Vai mikä itsellä olisi fiilis kun kollaasin keskelle pölähtäisi dinosaurus? Yksi mies on jo tantereessa, sen sijaan oikealla istuvalla tonttutytöllä on vissiin lääkitys kohdillaan, hän kun ei ole moksiskaan vaikka vieressä karjutaan torahampaat ojossa. Mikä ikinä on se nappipatteristo, mitä tälle tontulle syötetään, haluan saman.



Pue koti joulukuntoon! Älä unohda koristella palloilla myös jääkaappimagneetteja!



Yhdestä joulukuuseen ripustettavasta tontusta puuttui ripustuslanka. Erehdyin ihmettelemään ääneen, millä tämä kaveri pysyisi pystyssä. Ipanalla oli vastaus valmiina.

Kuten lastenhuoneen elämänmakuista sisustusta esitellessäni, odotan nytkin, että Glorian koti ottaa yhteyttä hetkellä millä hyvänsä.